Thursday, March 31, 2011

LIGHT GRAFFITI : HLG live demo at AKAR ber3

Salam,
Awal bulan 3 yang lepas, penghulu AKAR menjemput HLG sekali lagi untuk menggantung gambar kami di sana. Yang bestnya , kami dapat mempertontonkan video intro kami juga disana.



hahaaaa... video tu di buat oleh Soul Chapters Media ..
Soul Chapters Media ni terdiri daripada rakan2 HLG dan rakan2 yang lain, Kami saling bekerjasama untuk menjayakan photoshoot dan videoshoot. SCM selalunya handle BTS photos, video, logistics , location dan equipment. Tanpa mereka, HLG tidak akan dapat membuat photoshoot yang smooth dan berkesan.


ok back too AKAR..
Di AKAR, HLG sempat membuat quick live demo untuk rakan2 yang nak tau macamane Light graffiti ni dibuat dan macamane HLG membuat Light Graffiti gaya kami sendiri. Di bawah adalah gambar2 demo, so gambar di bawah ni tiada perancangan, more too freestyle session. Kami just pacak tripod, pasang kamera, set bulb, n tag. So gambar kat bawah ni di kategori yang biasa2 je.. =) tak sama dengan hasil yang dirancang rapi... you guys boleh tengok beza kerja yang mempunyai effort dan kerja yang freestyle.






Terima kasih kepada kawan2 yang hadir memriahkan malam AKAR ber3 haritu, saya agak terharu apabila booth gambar kitorang diserbu.. =) saya gembira ramai yang dapat menerima Light Graffiti . =)

Share contact biszign flickr biszign

No comments: