Monday, November 9, 2009

clicks* Kids Potraiture

Salam guys..

3 minggu lepas, saya teramatlah bz kerana company saya dapat job dari big players dalam Aerospace Manufacturing kat Malaysia ni. Saya tak bernai nak enclose nama diorang takut melanggar polisi and stuff.. tapi ape pun it was 3 weeks of tiredness... plus my PC is bengongs.. tatau laa.. semakin lambat.. semakin slow.. merajuk kot pasal saya sebut2 pasal Macbook je huhuhuhu... janganla merajuk wahai lappy ku...aku masih memerlukan khidmat darimuu..

okeh ni adalah gambar masa raya aritu! punye laa lembab nak update blog haaiii.. maxis broadband ni poun satu... lembab gile... bosan nak update blog kat rumah.. nak upload pics mesti lapan tahun tak habes punye.. ni gambar2 anak2 colleagues saya masa open house Kak Ros & Abg Romlee huhuhuhu.. Laki bini yang bekerja comp. saya dan berada di departmen Quality.. thnx kak n bang... mee kari tu memang superb.. pastu ade jugaklah bebrape open house rumah lain tapi mase tu malas nak bawak kamera... sebab nak concentrate makan huhuhuhu...kalau dah ade kamera dah tak igt makan dah huhuhuhu..

ok guys enjoy ..


















contact biszign
flickr biszign

2 comments:

Anonymous said...

ape pnyer lambat la updated..ahaha
bersawang dah!!!



ida
MBB lek anum

Biszign said...

maap lee..
lambat ade sebab sket...
kesilapan teknikal heheheh...

ni syarida ke? apsal panggil lek plak uhuhuh