Tuesday, October 13, 2009

Raya Story : Day 6-7

Salam guys..

hehehe bz sket last few days ni... ade photoshoot kat Bangi and all.. so tak pat nak teruskan Raya story punye series.. ok ni laa dia siri terakhir uhuhuh untuk Raya 2009.

Raya ke - 6 tu saya, wife dan anak2 buah gi lepak2 kat bendang. uhuhuhh nikmatilah pemandangan bendang yang baru je tumbuh anak2 padi tuu... hijaauu je... oops.. saya tak upload plak gambar padi hijau ... nanti saya update..



besoknye kitorang ke Cameron Highland... saje je jalan2 cari pasal heheheheh.. kununye nak beli strawberi...sekali strawberi mcm dah nak pupus je... tak jadi beli... tapi ape yang saya perasan... langit di cameron highland sungguh biru dan.. terasa sungguh dekat..tetapi cuacnye tak sesejuk dahulu (anak buah saya cakap) uhuhuhuh.. so enjoy the pics... say punye pc ni mengong sket.. tak dapat nak susun elok2 gambar kat bawah ni... dah 2 hari dah mcm ni ... igat nak citer panjang sket... tapi takde rezeki laa kome semua uhuhhuuh .. ok enjoy the pics





























flickr biszign
contact biszign

6 comments:

Anonymous said...

wah g cameron tuh..xngajak yer kome..hihiihi =)


sheryda

Biszign said...

uhuhu teman lupeh uhuhuhuhuh

Anonymous said...

hahahahhahahahahaaa...
aku mmg x nk ajak ko laaaaa sharida....



mrs.b

burt said...

weh menarikk.... da lama aku nak ke sana... cantik2 we...aku sgt impress

Biszign said...

ye ke bro.. ade fre pegi laa sane... awan rase dekat gile bro...

burt said...

we aku nak kompem ngan kau utk ahad ni turun x... kasi aku no kau

here is the tentative program for this sunday

- kumpul kat masjid negara lam kul 9 ke 9.30

- gerak ke tmn tasik perdana kul 9.35

- shoot dari kul 10-1

- g masjid negara solat zohor

- pastu g mkn kat kg baru lepak2 borak

- lam kul 3 gerak ke town utk street till end