Sunday, October 4, 2009

Raya Story : Day 2 - 5

Salam guys,
heheheh.. hampehs betol berotben maxis ni... semalam dari pkl10 sampai pkl 2 saya try upload gambar kat blogger ni... tak boleh2.. haisshh... tensen jee... ni arini nasib baik boleh ... kalau tak dah ke longkang laa jawabnye

okeh... raya ke-2 sampai raya ke-3 .. saya lepak kat BP , balik kampung... beraya rumah member2 baik kat BP .. pastu raya ke-4 pagi saya dah gerak ke Melaka balik pasal Mrs. B nak basuh2 baju, .. agak sejam setengah lepak kat rumah Melaka ni, kitorang terus gerak ke Sungai Buloh, singgah rumah baru Atuk saya. Puas kene murtabak ngan Chaya (teh susu) kitorang terus gerak ke Perak, ke rumah Kak Long Mrs. B ... sampai agak lewat jugak dalam pkl 11 gitu... heheheh
Raya ke-5 kitorang pun meround ke rumah abang ngah Mrs. B. haa ni laa dapat amik potraiture anak2 Kang (abang) Jali ni... yang gigi ompong (rongak dalam bahasa jawa) tu anak No.3 .. name nye Zakhwan... dah besar hensem tu woo... heheheheh... yang paling byk berpossing, si bongsu tu namanye Nadiah... hehehe gemor dia bile saya keluarkan Kamera.. berdiri betol2 depan lense... mcm nak cium lense uhuhuhuh.. dan yang lagi sorang yang sasa tu abang ngah diorang si Imran Ajmain eh Imran je uhuhuhuh.... enjoy the pics..

Gambar2 bawah ni saya tak edit langsung... hanya crop dan letak watermark sahaje =)











































contact biszign
flickr biszign

3 comments:

burt said...

aku suka gambar 3rd last...tapi kalau ada orang besar duk situ lagi careee...neway cantik geram aku tgk pipi budak kecik tu

Biszign said...

heheheh thnx bro.. ni aku candid je ni... heheheh tapi dia memang suke amik gambar... comel kan?

Anonymous said...

imran ajmain......
mengamok si imran 2 kang.....

imran asyraff laaaa.....




mrs.b