Saturday, September 19, 2009

Kad Raya official dari Biszign & Mrs. B




Assalamualaikum guys,
yeeehaaa besok rayaa!! sedih nak meninggakan ramadhan ni...rasa mcm baru je pose hehehhe.. Alhamduillah dapat melaksanakan nye dengan penuh..sempurna atau tak tu wallahualam.. mintak2 sempurna laa hendaknyee.. hehehehe... baru je lepas tolong mak poton2 bawang.. poton2 saur seket... tengah poton2 tu dapat idea nak buat kad raya ni haaa.. lepas je siap tu yang terus berlari naik atas... pasang jap laptop ni... and terus buat... ade laa dalam 2 jam gak saya mengerjakan nye ni..kesian Mrs. B, dari pagi dok dapur tolong mak mertua dia uhuhuhuh.. ni dia tengah tido ni kepenatan.. hehehhe..

Okalah saya pun dah nak kene sambung tolong mak ni...
Selamat Hari Raya ... maaf zahir batin dari kami sekeluarga..kepada semua rakan2 saya,  harap diampunkan salah silap terkasar bahasa saya selama korang memfollow /membaca blog saya ni.. terima kasih di atas sokongan semua... so selamat bergembira..

So sila mbil kad raya ni dan semtakanlah di blog anda ye...

Kad Raya ni saya elaborate dari gambar mesjid di Pulau Melaka yang saya ambil tempoh hari =)


































contact biszign
flickr biszign

7 comments:

Vigor said...

Visiting your blog although I don't know how to read.;)

Biszign said...

hello Vigor, thanks for visiting, haha sorry for the Malay post here.. I am lazy to compose English post since I never thought that my blog will be visited from different nationalities.. thnx for dropping by.. we share same interest, hope we can learn from each other.. =)

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii....

Dah makin hebat dan makin Cargas lpas kawin nih!!!

Pergh!! gegambaw skank tak hengat siut!!!!

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii....

Dah makin hebat dan makin Cargas lpas kawin nih!!!

Pergh!! gegambaw skank tak hengat siut!!!!

Biszign said...

Dj Epoi : Salam bro... hehhehe thnx bro.. Mrs. B byk bagi galakkan .. tu yang makan chargas men kamera ni =) thnx bro =)

burt said...

wah2 da cam lego hehehe ok aku da amik kad kau...tadaaaa

Biszign said...

hahahaha thnx bro.. cam lego eh... huhuhuhuh kepingin jadi budak kicik balik kot huuhuhuh