Sunday, September 6, 2009

Clicks* Silhouette & Sunset

Salam guys,
Hows your Ramadhan? cukup ke idok pose nih? uhuhuhuh jangan pose yangyuk .. tengah hari bukak periuk sudeh .. uhhuhuuhuh ..
Sejak saya berkecimpung dalam dunia DSLR ni ramai jugak saya buat kawan2 baru, dan ramai yang support saya , memberi dorongan untuk saya lebih serius.. hehe thnx guys.. dan ramai jugak yang melawat blog saya nih.. yang paling klakonye.. care diorang sebut blog saya ialah "BIS-ZING" instead of "BIS-ZA-EN" hhuuhuh, kadang2 ade yang sebut "BISING" uhhuhuuh .. tu yang klako tu.. so saya nak beritahu yang nama sebenar blog ni kalau nak sebut ialah "BIS-ZA-EN" .. okeh? uhuhuhuh.. skang ni tengah pikir2 bajet nak beli SB-900 ke SB-600, pastu Mrs. B nak beli D90 untuk bantu saya handle photoshoot..best tu... bley pinjam sesuak hati uhuuuu.. dan wishlist seterusnya, ialah 50mm F1.8 dan Tokina 17-24mm .. tu pun kalau mampu.. Alhamdulillah, dah ade yang start book saya untuk photoshoot wedding, so buat masa ni saya terpakse pinjam flash gun dari rakan saya En. Ajib
oklah, saje je nak upload gambar2 sunset yang saya rakam masa kat sabah arituh.. =) .. masih banyak yang saya perlu belajar =) .. ok pas nengok tu komen le.. ok ke tak eh.. ..

contact biszign

flickr biszign

11 comments:

Fly said...

wow...bro superb..smart ah bro..

Biszign said...

thnx bro =) biase2 je ni bro... belum sampai level bro lagi..

Razali said...

Kalau ada bajet yang mencukupi, jangan sia-siakan. Ambik SB900 terus. Long term investment.

Ambik 50mm dulu. Tokina nanti2.

Biszign said...

okeh Sifu! thnx.. haa terlanjur ni.. Fly and Ayie should meet up, both from Ayer Hitam.. heheh both gila Nikon .. =)

either way.. berkenal-kenalan lah.. nanti bila2 boleh lepak same.. korang 2 orang suke amik gambar kat padang ragut yang aku tak sempat nak singgah arituh.. uhuhuh nanti raya ke-3 aku nak gi amik gamba kat sane.. uhuhuh

fly : http://seniduniaku.blogspot.com/
Ayie : http://blog.mohdrazali.com/

burt said...

wahhhhh superbbbbbb bro nice shilloute aku jatuh hati sama gambar2 kau

Biszign said...

burt : alamak broo.. puji lebih laa bro nii.. biase2 je niiii... =) thnxx =)

burt said...

takde aku puji btul ni...sbb aku pun suka shilloute gak....tapi kau nya mmg superbbb u deserve to get it

The Urban Muslimah said...

salam,

boleh tak nina nk ckp.. im so proud of you. your skill rocks!

too bad nina x minat sgt photography. Suka admire hasil kerja org je. Anyway keep it up okay? Take care!

Samat berpuasa & membuat preparation Aidilfitri :)

Biszign said...

burt : uhuhuh thnx man.. =) biaseje ni.. nasib je kot dapat gambar camnih heheheh...

nina : alamak, terharu plak nina cakap camtuh heheheh.. thnx thnxx =) saya akan mengkeep it up.. =)

u too take care, kem salam Wan, Salam Ramadhan dan Eidulfitri yeh =)

Mostly known as Aban said...

Hukk hukk aku rindu pergi ke lautttttttttttttttttttttttttttttt warghhh! i need a pulau holiday T_T

Biszign said...

huhuuh lepas kawen ko gi laa hanimun kat sabah sis.. best wooo.. series.. tak yah gi luar negara.. for the time being jgn gi luar negara laaa.. heheheh.. kalau ade duit lebih gi sipadan laa.. worth it.. kalau takde bajet sgt gi Redang pun dah best dah... uhuhuh hepi holidezz