Sunday, August 2, 2009

*Clicks : Ronda-ronda Sabah

Salam guys,
Sori laa lame tak update, keje kat opis tu banyak bebenor. heheheh.. biaselah .. dah nak start audit AS EN ISO 9100 .. tu yang banyak keje... menggelupur update records.. selalu OT, balik rumah dah penat..

2 minggu lepas saya dan Mrs.B berjalan2 ke Sabah.. trip ni kitorang dah plan sebelum kitorang kawen lagi.. kat bawah ni ade lah gambar2 yang sempat saqy rakam.. sebab byk yang blom edit so saya letak gambar2 yang ni dulu.. insyAllah saya kan tambah dalam entry lain ye..



ni mase kat melaka sentral.. kamera letak atas meja huuhuh



ni plak mase kat KLIA, sampai pukul 2 pagi.. flight pukul 9.. 7 jam menakung kat sane.. uhuhuh


kawan saya mase di itm shah alam, En. Joharin, dia jadi tour guide kitorang, ni dekat tanjung aru



gambar atas ni, Mrs. B yang amik.. cantik kan? uhuhuhuh







gambar2 kat atas ni gambar kat kaki gunung Kinabalu





kat atas ni plak gambar kat Poring Hot Spring, layan canopy walk ngan rendam kaki kat kolam air panas




atas ni plak gambar kat Pulau Manukan.. naik bot lebih kurang 1/2 jam dari Jesselton Jetty =)






kalau ade duit lebih try laa lawati Sabah. Very nice, lepas tu bley gi Tawau dan Sandakan.. insyAllah kalau ade rejeki.. nak gak sampai kat sane.. =)

12 comments:

Dj Epoi said...

Salam........

Walaweiiiiiiiiiii......aper oarang kater Honeymoooooooooooon? hehehehhe

Jalan ar selagi boleh.....nanti dah jadik gerabak kertapi macam Gua dah susah dah!!!

Memang cantik siut!!!
Miss B control Ayu siut ngehx3

P/S - Lawa seluar bunga2 tuh ...mana beli Kah!!!

amrufm said...

Berbaloi aku rachun kau utk gi sabah...kakakakakaka

Anonymous said...

hahahhahahaaa....
sy bkn control ayu laaa bang....
sy ni pemalu....
hihiihhihiiiiii....


mrs.b

Biszign said...

bro epoi : uhhuhuhu insyAllah bang ade rezeki lebih nak gi jenjalan jauh2 lagi uhhuuh..selouar bunga2 tu kat pangkor laa bang...mana lagii uhuhuhuh..

amru : uhuhhuhuuh tak gi sipadan bro.. gi kk je... kitorang memang dah plan sejak bulan 2 lagi... dah beli tiket bulan 2 harituh... =)

mrs. b : ye keeeeeeeeeeee????

Razali said...

wauuuuuu... ke Sabah korang rupenye! Cantik2 belaka la sane. Aish.. Aku nak kawen jugakkkkkk!

Biszign said...

kawen bro ...cecepat... uhhuuhuh =)cecepat join the club =) memang lawa bro..sgt ideal untuk pasangan baru kawens

ibu_uwais_ameenah said...

eh eh... i saw joharin!! apa kabar dia?? ada email dia x?? fb ka???

btw, dpt kamu merasa naik jambatan kt poring tu ek.. aritu akak pegi dh naik smpi atas, sekali tu rupa2nya malam b4 tu jambatan nya sudah roboh.. sudah roboh... tu dia dah baiki la tu kot!

Anonymous said...

en.bisz..jop p sabah lg....
uhuhuhuhuhuhuhuhu.......




mrs. b

Biszign said...

k.mala : fb si jojo tu kakak nengok kat friend list saya.. tak pun nengok gambar kat fb ade saya letak album sabah jni.. si jojo ade tag kat gambar dia.. email dia tatau ah.. tu laa kitorang gi sekerat jalan je pasal diorang tgh baiki jembatan tu... tapi jauh gile nak trekking sampai atas... letih.. basah tekiak I

mrs. B : boleh.. =) ade duit lebih nanti kita gi sandakan plak

ibu_uwais_ameenah said...

baik bro!! jalan sabah best kan!!

Anonymous said...

yeay yeay yeay yeay.....
p sandakan......
best2....



mrs.b

arif ishak said...

bukan main canteek lg view kt sabah..trasa la ne juga nk trbg ke sana..