Tuesday, July 14, 2009

Outing Melaka 11-12 Julai

hiihhihiih haaa.. ni plak gambar outing kat Melaka anjuran Ministry of Tones , pada 11-12 Julai lepas.. seramai lebih kurang 30 orang .. hhihihhihi memang meriah.. diorang stay semalam dekat Mahkota Guest House dekat belakang Mahkota Parade.. Alhamdulillah byk bende saya belajar selama 2 hari lepak ngan otai2 photographer ni... semua tak kedekut ilmu... semua best... saya dapat ramai rakan baru dalam hobi yang baru sahaja saya ceburi ini... teramatlah best.. credits tu the sifu Mr. Shazli yang organize outing ni.. nanti saya akan post group photo yang kami ambik pada pkl 2 pagi kat area bangunan2 merah.. kat area gambar no.2 kat bawah ni =) .. so enjoy the pics.. komenlah ye.. saya masih baru dalam bidang fotografi ini .. =)
















kepada sesiapa yang berminat untuk outing2 ni.. tinggalkanlah komen anda supaya saya boleh update anda perkembangan terbaru... atau anda boleh lawatiflickr saya dan jadilah rakan saya =) sama2 kita bergumbira


tags : portraiture , travel , malacca , melaka , historical , world heritage , night , slow shutter , vibrant color , saturation , outing , photography , photo , travelling , malaysia , asia

5 comments:

Fly said...

salam sahabat..wow photo kat melaka gak ye :) nice shot bro..

pajil said...

yeah first comment...wah makin terer..kang aku kawin aku upah ko je le ek..

Biszign said...

fly : heheheh ye bro, on the same day ko gi zoo, aku gi baring2 kat jalan bandar hilir tu =) thnx bro

pajil : uhuhuhuh thnx bro.. manade makin terer ... biase2 je... =)

Razali said...

Wah meletop2 kaler ko weh. Cantik2 belaka.

Biszign said...

hehehhe thnx sifu... kalau tak kerana ko yie ngan abg shazz aww, tak meletop2 kaler aku ... thnx =)