Thursday, July 2, 2009

berot ben

Salam guys .. huhuhuhu
rasa eksaited plak update blog kt rumah kat bp ni.. selalu kalau update blog mesti kat opis.. malam sebelum update, saya akan edit gambar/design.. tulis ceghita kat noptpet, besoknye sampai pagi2 kat opis terus je copy paste uhuhuhu senang.. tetape terima kasih kepada mrs. b yang selalu meracun saya untuk memasang internet kat rumah...saya pun terjebak untuk melanggan serbis berotben ni ah.. pakai maxis sebab murah, amik pakej 3.6mbs, 78 / month selamas setahun, saya amik pakej yang pakai modem besor.. bukan modem usb kerana nanti senang kalau mrs. b dah leptop jugak, bley saya buat home networking.. guna wireless router... huhuhuhuhu

yeah pas ni saya akan rajin berblogging huuhhu, ade 3set lagi gambar saya tak masukkan lagi..insyAllah kalau sempat nanti =) .. k guys be on the safe side.. Salam

4 comments:

Anonymous said...

hahahahahahahhahahaa.....
padan muke...
klu x wat cam 2 nti...
kt umah x de tenet..thnxxx ehhh en.bisz..

mrs.b

Biszign said...

hohohohho... sebab sayang awak le saya pasang wahaik mrs. B uhuhuhuh

ibu_uwais_ameenah said...

huhu.. ku pikirkan apa benda lah "berot ben" itew... hampesss.. tetipu mak!!

Biszign said...

hahahahaha