Monday, June 29, 2009

Night at the Street of Malacca

Salam guys,

huhuh ni gambar2 aku amik mase aku dating ngan Mrs.B kecuali gambar kapal bosar tu.. tu aku ambik mase aku lepak ngan budak kilang aku Syam.. dia sebok mancing, aku sebok tembak slow shutter.. heheheh.. enjoylah gambar2 ni eh =) .. aku masih menggunakan D60 ngan kit lense serta tripod free =)

Klik imej untuk paparan lebihh besar






gambar2 ni aku ade edit color boost pakai PS

::: dating mcm mase bercinta dulu :::

4 comments:

pajil said...

wah bes

Biszign said...

uhuh nanti aku letak gambar mase aku outing kat kluang semalam.. rase mcm nak tukar d90 je terus

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii...

Gempaq siut!!!

Boleh buat Wallpaper Gua heheheheh

Biszign said...

ihihihih ambek laa bro heheh .. wat wallpaper =) sejuk lense kamera ihihihih =)