Tuesday, June 30, 2009

Menerjah Penerjah

Salam Selasa guys.. uhuhu..
yeah! lagi 4 hari je saya nak naik pelamin lagi..hohoh eksaited ! hehehhehe
sebenarnye tak saba nak bercuti dah bosan ngadap keje jeeee.. uhuhuh.. tak saba nak tunggu 16hb ni... nak cuti panjang.. nak naik kapal terbang... kemana? uhuhh tunggu je laa entri selepas tarikh tu... or maybe saya buat live blogging hehehhe .. tengok laa camane heheheh.. =)

haaa sebelum majlis di Perak tu... saya sudah terjah si Penerjah yang glemer dalam arena blogging ni.. taklain dan tak bkan bro saya iaitu Bro Epoi
hehehe bukan terjah ape pun... paw cekodok pisang ngan paw cd lagu2 pengantin.. hehehe thnx bro bagi saya banyak lagu pengantin... kalau tak, lantak saya pasang lagu hiphop time sanding tu hahahahah.. saya sempat laa curi2 ambik gambo anak2 bro epoi ni... uhuhuh si Ben10 tu tgh sedap tido ...senang laa nak amik... si Robocop plak suke diambik gambarnye... tapi si spongebob ni ahh... punye laa susah nak amik gambonye... heheheheh... tapi dapat gak amik gambar diorang posing same2 =)

saya plak kene pparazi shot oleh dj epoi... nak tengok camane gaya saya amik gambo bley masuk Link ni








::: camane rupe junior2 aku nanti :::

3 comments:

Dj Epoi said...

Salam.....

Beriani Gam Johor satu?
Heheheheheheh!!!!

Weih mana gi kaki Tangan Gua dan kaki anak Gua weih!!!!

Nih arrrrrr padahnya....bila main tembak2 ngn Cameraman Pro nih weih!!!!

Gua doakan agar minggu depan waktu kenduri korang ...semuanya Walaweiiiiiiiiiiii SUKSES!!!

Biszign said...

Salam

hohoho nak bariani datang le bp heheheh.. =) .. rugi woo tak datang

ape plak pro nye.. sebab tak pro laa kaki ngan tangan si anas tu hilang ihihihihih =)

harap2 semuanya berjalan lancar.. thnx bro

Dj Epoi said...

Pasal Pro yg Hilang Kaki Gua dan tangan Sponge Bob tuh heheheheh

TEKNIK tuh!!!