Monday, June 29, 2009

Doa & Selamat


Salam guys,
Entri ni patutnye saya buat pada bulan 5 hari tu... tapi tak sempat2 nak buat..
Saya nak ngucapkan terima kasih kepada semua yang hadir menjayakan majlis doa selamat kecil2 ni.. uhuh sempena saya nak masuk rumah baru. alhamdulillah dah sebulan dah saya duduk ngan isteri saya.. ok je rumah ni =)

heheh gambar ni saya amik kelam kabut, saya pakai "P" je takde setting ape2.. blur2 movement memang disengajakan dan saya edit B&W di PS.

klik image untuk paparan yang leih besar lagi










kalau ade yang pelik macamane say abley post gambar besar2 ni, nanti saya akan buat entri untuk cara2 godam coding blogspot ni =) ..

k guys thnxx

::: letih gi outing semalam... huhuhuh tak ley nak karang banyak2:::

2 comments:

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiii....

Teringat waktu mula2 Gua masuk rumah baru heheheheh...

ZERO ( O ) heheheheheh..

Baguih arrrrrr masuk rumah buat kenduri.....sejuk rumah!!!!

Biszign said...

heheheh tuh laa.. tanye gak mak camne ceghita nak masuk ghumah ni... ade laa byk gak nak kene jaga... hihiihih Alhamdulillah ok je laa sampai skang dok umah tuu