Thursday, February 19, 2009

The First Day of " Dal Ya Sin Ya Kap Ta Ya"

Salam,
wow, dah bersawang dah blog saya ni huhuhuhuhu... Sorilah guys, takde design baru yang nak dishare, tapi saya ade lah jugak ngambik2 gambor... blom terer lagi nak control f stops ngan shutter speed, so kebanyakkannya lebih teruja (syok sendrik) ngan depth of fields effect hohohoh, Miss B pun dah terer huhuhuhu =)

So ni lah dia shots2 yang syok sendiri ituh huhuhuuhu

click image for larger view

Miss B dengan gaya refleksi cermin, saya plak refleksi kat cermin mata huhuhuh..




ni ade touch up "levels" kt photoshop sket,


click je kt image ni bley view ngan lebih besar, saya sengaja stich up camni supaya tak susah nak upload, kalau tak makan masa nak upload satu2 pic ni, enjoy ~ =)


*** O Oh~ I'm an alien , I'm a legal alien, I'm a Jamak-ian (Jawa+mamak) in BeePee - Shineheads = Jamaican in New York ***

3 comments:

Dj Epoi said...

Tau tak per......hahahahaahha...

Lawa gambaw2 nih....sempoi...
Apai bila betui2 g Melaka?
Jangan Lupa mai umah..........

Biszign said...

hahahahah, ape yang tau takpe ? yang jamakians tu eh huhuhuhu

thnxx..
gi melaka pertengahan bulan 3 bro,
insyAllah, akan diusahakan untuk bertandang ke rumah bro =)

Cairell said...

what a nice blog.. good.. i love it.. u inspired me..


hey, i just "follow this blog" u..
hope u'll do the same to me.. keep in sentuh..

do add me on my myspace ya..

key_wan2020@yahoo.com

or

myspace.com/cairel

thanks again..

frenz..
cairell..