Tuesday, February 24, 2009

Blurry Putrajaya

Salam guys,


 I was so afraid tu use bigger ISO number, ( I stayed with ISO 100) , and took all the shots with longer shutter speed and wider apperature settings, so it came out no very nice, I had to do some post processing .. so here it is... the blurry Putrajaya.. uwaaa =(


and here are the secenaries that I manage to filter... yang lain BLUR! aaaaargh tensen tensen




Meeting the Expert

And on on sunday, I had a suprised visit from my old friend, we goes way back to 2001 I think, Nina and Aban knew him also. He is the man.. from opxography.com Mr. Hafiz , 

lama siol tak lepak ngan dia.. hahahah keluar balik cerita lama.. thnx Hafiz for the knowledge you shared with me about my precious D60, hohohohoh hope to be Opxo's junior photographer after I have brushed my skills up =) , aaa and thanx for the murtabak, nyumnyumnyum so damn delicious, wei nanti aku nak mancing gak kat depan rumah ko huhuhuhuhu,  and guys please do check up http://www.opxography.com for your photographing solutions, I tell you , this guy has heart on his works, can't wait to work with him on site in the future, thanx again my man Hafiz =) 

bro jgn marah aaa title tu huhuhuhuhuhu

*** ermmm ... my precious~ ****

7 comments:

rampage said...

haaaa...dah ader sifu tu, aper lagi "mintak tunjuk ajar ku sifu" la, how to play with the camera.

aban said...

hahaha hafiz! setiap kali aku nampak dia ni pasti berubah style rambut. Lama gak tak jumpe dia ni hehehehe asyik terserempakk aje..lepak nye takde :P

Biszign said...

bro rampage : heheheheh tu lah dia, tapi lambat sket laaa.. jumpe sifu lambat hohohoh, saya dah nak pindah melaka next month

aban : tu laaa aku pun same, terserempak je, last2 aritu dia jumpa aku kat nilai, lepak jap kat rumah dia, siap mancing wooo heheheh

haphyz said...

:::wahhh.. wa bkn sifu mahu pn expert maa..hahaha... salah tafsiran ni.. wey korg, 2 arr lama siot tk jmpe..

aban: wey, lepak pasar mlm seksyen 17 lg tk? heheh..terserempak merata2 kite weyh..

apai: wah2..ko promote gle2 aku nye web kt cni..bodek baik nye.. wakakaka...hehehe..weh, nnti la ader time kite mancing umah aku lg.. ley ajk rame2 sket. sblm ko da nak pndh ni kan..

Biszign said...

hahahah welkem sifu (tunduk) hahahahahah, bukan bodek laa... its the truth =) ...waaaa nak nak... bile kof free? aku minggu ni tak free, next week sabtu petang lepas keje boleh kot, ahad tu aku nak pindah barang, bley ah spend last time dgn ko, nanti aku halo am sroh bawak abby,nenok skali, buat barbeque pon cantik tu bro

lina_efi said...

hoi aku baru bleh bkk blogspot nih.. wah gmbr aku toksei le letak,, gemoknya..

sila emel aku gmbr² yg len..heheheh

Biszign said...

huhuhuhuhu, oklah tu manade gemok.. uhuhuuhu, ko nak aku edit ke ko nak yang original Lina? kalau yang original tak berape bes..