Monday, January 12, 2009

Reminisce : Lets take a trip back to Memory Lane

hahahah creds to my bro fer0L for the pics, which he took from our beloved Aunt Siti... =) ...hahahahah aku rindu kuda kayu tuuuu... dah patah kot kite kejekan eh bro hahahahaha... waaaa aku nak rambut aku dulu... rambut ala2 anuar zain hahahahah lembut "macam kapas mama" ....

the picture taken when I was 3 years old.. this was at my old house @ LLN Quarters Batu Pahat. LLN is Lembaga Letrik Negara now known as TNB huuuuhuhuhu.. yepp, my Pops work as a Cableguy (bukan cam crite Jim Carey tu ye).Haha! I missed that 21" Sanyo TV, berjasa pada kitorang sampai aku umo 16 sioll! hahahahaha, habes tombol channel tu, volume sume aku korek2, godeh2 ngan si fer0L hahahahahah... and the gerobok (almari in jawa) where my mom letak mangkok2 arcopal dia tu....berape kali aku ngan fer0L pecahkan kaca tu hahahahha, last2 dia tampal je ngan selotape hahahahaha...malas dia nak beli kaca tu lagi huhuhuuh..gile setan aku ngan fer0L



and this picture taken at my Nyayi's house, at Batu Pahat also. Nyayi is my Mom's Mother ,huhuhu Grandma laa senang. 15-20minuts drive only from our house...dekat.. She's healthy Alhamdulillah. =)


hahahahah menggamit kenangan siol gambar ni... thnx bro, kejap je kita dah besar..tak sangka...skang nak balik jenguk mak abah pun sebulan sekali je dapat. InsyAllah lepas pindah Melaka, saya akan jenguk mereka dengan lebih kerap =)
And for my bro, take care.. Hati2 keje kat Rig tu.. kene bagi aku test drive keter kuat ko, kang aku tak bagi Roadtax ko ni hahahahahha...

*** Do you remember this? Do you remember that? - TTC = reminisce ***

9 comments:

Dj Epoi said...

Kenanagan X 3...

Gua ponk nak carik balik gambow2 Gua waktu dulu...heheheheh BEST

pajil said...

uish..lurus rambut ko bro..
aku tgk cam ck lak..cam ne leh jd afro time study dlu ek..pelik..

bisz`ign said...

hahahahaha...

bro epoi ...camne ye muka bro masa kecik2 huhuhuhu cam syamil ke huh? uhhuhuhuhu

pajil : hahahha kan aku dah ckp, rambut aku lurus dulu huhuhuhu, ko tak caye... cam CK ke?hahahahahah tapi tu laa kalau rambut aku stay camtu kan best... huhuhuhuhu

Rubina Yunal said...

omg.. comel gilaaaa gahahahah :P tp pelik ah, cemana rambut bleh jadi curly eh? Wan dulu pun kata masa kecik rambut dia lurus, pastu jadi kerinting.

Dia skang ni sebokkk nak luruskan balik rambut dia :P

bisz`ign said...

heheheheh...curly runs thru my blood kot, my mom ikal mayang, my dad kerinting kecik2, apai plak, kerinting sedang2 huhuhuhu... start kerinting masa darjah 6, masa tu baru perasan rambut makin mengeras dan mula kerinting... dulu sikat rambut ketepi style clark kent, pastu bile dah kerinting bley buat hurup "s" kat jambul tu dah mcm superman hahahahah

Rubina Yunal said...

bwahahahahahahha hurup 'S' ye pai? gila ah remos siput namanya tu. lol!

Dj Epoi said...

Sudahlah Apai........kalau dah rinting tu....rinting juga!!!! kahkahkahkah

bisz`ign said...

hahahahaha, remos siput ye hahahaha... remos supperman laaa!! hahahahah..

tu la dia bro.. nak wat camne, curlyman forever laaa hihihih

Pink Shiba_Sakura, IIDA Smiles said...

cun seh adew fotos mase kecik2...not like me....non sebab orang susah parents tak mampu beli cam sndiri...kalo ade pun foto2 tuh di rumah saudara2 mintak pon they all tak kasik but itu mke aku dorang nak gak simpan hua hua hua.....mean aku neh comeyy seiii huhuhuhu