Wednesday, January 14, 2009

Butterfingers Showdown!!!



Owwwwhhhh yeeaaahhh!! Imma butter fan, and I will be going baybehhhh .. the first Unplugged session this Saturday, and I was hoping they will play all the songs from 1.2milligram to Transcendence. After Transcendence I didn't catch their new material. My favourite album is Butterworthpushfull. Calling to all butter fan... let's Butterize Istana Budaya ...whooosaaa!!

** in the garden citays of lighttt~ in the garden citayy of lighttt~***

8 comments:

Aban said...

nak ikotttttttttttttttttt!!!

bisz`ign said...

jommmmm...!!!
aku tak pasti member aku dah beli tiket ke blom.... nanti aku tanyakan..ko confirm nak ikot ye!
ke ko beli tiket online ke?
kite jumpe kat sane!! huhuhuuuhhu

Dj Epoi said...

Best tuh!!!!!!!!!!!!!!!

Activity Gua padat ler Bro...teringin juga ....dalam hati...

Upadte Entry nanti eik...?

bisz`ign said...

ADOIIIIIII...

TEKET DAH SOLD OUT!!
=( HAMPANYEEEEEEEE... =( AARRRGHHHH TENSEN TENSEN TENSEN!!!

HARAP2 DIORANG ADE RECORD UTK VIDEO DVD KE ... AAAAAAAAAAA TENSEN TENSEN!!

lina_efi said...

sold out coz kan mebi this their last show la.. sbb emmet dgn sapatah nk migrate kan..

dan sbb ko fan kan,, emmet tuh bkn 1st vokalis kan ek?

bisz`ign said...

aa aah emmet nak migrate ke canada, si loque nak gi blajar kat boston... from 1.2mg sampai butter late than never nyer album memang emmet je nyanyi... start malayneum (aku dh tak follow time ni) loque start nyanyi pasal emmet nk gi sambung blaja.. pastu album malay diorang tu pun loque ade nyanyi gak..
ko tak gi ke lina huhuhuhuhu

lina_efi said...

memula minat pastuh masa dorang release album apatah kan emmet hot tempered siap pecah oooii gelas masa conference,, tuh la aku rasa dia 2nd vokalis.. pastuh aku x minat la..

efi pun tatau aku minat menatang² nih.. efi dia minat awieee... aauuww,,

eh nnt la aku nk bg ko surprised,, hihihiihi

bisz`ign said...

hahahaha, ye ke...emmet mase tu darah muda kot... huhuhuhuhuh

ayy aku pon minat awie ape... hahahahah.... siol je ade auuuwww hahahahahah.. tapi memang si efi tak minat muzik UG sgt ...aku prasan mase skola dulu...

ape ko nak suprise aku lina?