Friday, January 23, 2009

Macro Frame moment


seven collar t-shirt = renaldo moon

Salam guys, weeheeee...

When you saw clear pictures at blog, that will only meant that I successfully kidnapped my company's Canon Powershot G9, hahaha!
Yesterday evening Miss B said to me , "Encik bisz ni menikmati pemandangan di Nilai 3 ke petang semalam? " hahahah ... Noooooooooo my dear, saya ambik gambar lalang kat depan rumah saya ni yek! ni prove dia... ni dia hohohohohohohoh... yep! saya ambik gambar lalang2, bunga lalang, dan pokok yang kalau kita langar dia, nanti seluar kite melekat tu.. ala ape eik name pokok tu... bukan pokok semalu... haaaaa, kemuncup, pokok kemuncup... ermm betul ke ah.. takpe ... kat bawah ni ada gambar dia heheheheh,

Yess semalam saya balik awal, rasa cam letih2, bos saya takde, so saya takyah nak balik lambat2... Lepas siap basuh kereta yang dah berdebu mcm hapee je, dan basuh motor skuter saya yang dah setahun tak dibasuh , wooo siap polish wooo, bekilat.. saya mulaa laa pengembaraan mengambil gambar ni.. Tapi saya tak larat nak pusing2 , nak carik bende2 yang best untuk di tangkap gambar nye, saya hanya berlegar2 disekitar halaman rumah saya je =) ,

ni laa dia lalang yang saya ambik gambar nye... hihihih , dan bunga lalang saya rasa, ni bermakna saya dah sebulan tak potong rumput kat laman rumah... hahahahha... bebudak ni ckp raya cina ni potong... harap2 ye lah tu

(click image for larger view)

pink panther ni penjaga tingkap dapur rumah kitorang huhuhuhu

(click image for larger view)

haaa ni pokok kemuncup yang saya cakap tadi,gambar yang paling kiri

(click image for larger view)

silhoutte , dan sekitar dalam bilik saya

(click image for larger view)

reflection dari kereta saya

(click image for larger view)

hohohohoh, pasni nak amik gambar experimental plak, macam creamedia stoodioo, huhuhuhu, bileee lah dapat beli d60 ke d90 hohohoho, gerem aku =) , enjoy the pictures guys...


Selamat


*** See, I'm not insane, in fact I'm kind of rational When I be askin', "Yo, where did all the passion go?" - Atomosphere = Trying To Find A Balance ***

6 comments:

umar said...

bile nak potong lalang ni..tak lama lagi ada member baru nak join kan heheheh

bisz`ign said...

hahahah, lameeeeee lageee laaa Alex... hahahaha, lameeeee lageeeee... =)

ko tolong aku potong lexxx..

Dj Epoi said...

gamboew semua tantik-tantik....

tak sempat Gua nak tegur tentang lalang....si UMAR dah tegur.....
heheheheheheheh

Hebat sungguh noooooo camera tuh!!!

Sabrina Vee Zalani said...

apai! d60 da turun harga kan. cheapest that ive heard, 1500++ kat kl. mlk 1899 camtu. pft. beli awal2 gila mahal. rugiiiiiiiiii.. uwaaaaa.......
jap.
gamba sumpahhhhh lawa. yg lalang tu semua. pft.
pakai d60, and makro lens, mmg ngam dpt cmtu. haish

bisz`ign said...

hohohhhho tu laa dia, tak ckopp duit nak beli hohohohhoho ..

bisz`ign said...

series ke d60 rm1500 je? zhuwaaasss.. berita baek ni? kat ne ni? huishh kene beli ni... kene beli nii huhuhuhuhu... macro frame berape pulak haregenye... huhuhuhu.. hohohoh x saba nak beli... jd sewel jap huuhhuh