Thursday, November 6, 2008

growing my name .. grass effect

Whoaaaa... it's been a while since I update my blog..
quite busy with the school reunion program ..( it turned out just ok only)..
("the reckoning!! the sickening" - uhuhhu lagu slipknot - psychosocial..)
don't wanna elaborate more about it...let just say I'm glad it is finally over ...
fuuuhhhhh...
now I can go on with my normal life =)
Notice the new header? you guys like it?
greener than ever...

10 comments:

Rubina Yunal said...

OMG..

LAAAAAAAAAAWWWWWAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Ngueh. Jeles.

biszign said...

zhuwasssss...

betol ke sis?
thanxx =)

Dj Epoi said...

Sesuatu yg luar biasa...jarang dilihat, Gua harap lu terus buat design yg pelik2 macam diri lu yg gila2 hahahahah

tahniah.....keep TEGAR dalam kepala hotak..heheheheh

biszign said...

hahahah thnxx bro! =)
saya akan tetap menegarkan diri saya dengan design2 yang lebih tak boleh diterima akal huhuhuhuhu

Dj Epoi said...

Salam Apai....lu nyer Chat box tak sempoi ler , ashik HANGZZZ jer,.....cuba carik pesen lain plak....tq

biszign said...

heheheh dah tukar dah bro.... pakai cbox plak dah... =)

pajil said...

hoyoo..
cun font rerumput..
tahniah..

gua nak try buat font afro lak..
he...

biszign said...

hahahahahah font afro takpe jgn font bulu2 kat badan dah ye huhuhuhuhuhu

pajil said...

huish perli aku nampak...

biszign said...

hahahahah..
ko banyak bulu ke bro?
hahahaha x prasan x prasan!!
takde niat yg terlintas pun nak perli..