Monday, October 6, 2008

Blurring technique



I messed with "Levels" and "Radial Blur" filter in Photoshop.
Try it! It brings out the Blurrr in you... LOL!

7 comments:

Dj Epoi said...

Salam....

Mulai hari ni Dj Epoi gelarkan diri kau Bro Apai Caddcam,
Dj Epoi dah add lu dalam blog gua....

You are welcome to EPOI8787

Cayalah Beb...
Gua akan pastikan lu jadik Blogger TEGAR yang selalu update blog...ha.hahaha

rampage said...

thanks for sharing the tip.

biszign said...

huhuhuhu thnxx dj epoi and bro rampage =)

insyAllah saya akan mule menegarkan diri dalam arena memblog-blog huhuhuhu...

Dj Epoi said...

Salam...Apai Dj Epoi trigin sesangat nk main paint ball......info2 ckit

Bro Rampage tk nk join ker?

biszign said...

owh ok,
sekarang dah banyak gelanggang dah DJ Epoi, aritu apai main kat Sungai Ramal Kajang, situ tempat nyer kecik je, sesuai untuk main speedball, permainannye pantas dan laju...kitorang main capture flag haritu, tapi mcm main elimination huuhhuhu

paintball ni byk jenis game ade, speedball,woodsball,scenario,capture the flag, dan byk lagi.. kalau woodsball ni main kat dalam hutan, scenario kebanyakan main kat hutan, tapi ade misi2 nye lah contoh kene capture bunker ke... kene capture area ke...
peralatan2 plak selalunyer, gelanggang dah provide,
-marker (senapang)
-paintball (peluru)
-mask
selalunye 3 bende asas ni diorang provide, yang lain2 tak perlu pun takpe... banyak tips2 nak main paintball ade kat net... bley google..

kalau DJ Epoi nak main jangan lupe ajak saya sekali =)

Dj Epoi said...

Salam.....Tq

Best siutttttttt, Bila nk main lagi?....Gua yg tumpang lu...bukan lu tumpang gua beb hahahah

Tak Sabor dah Dj Epoi nk main ni....

biszign said...

tatau lagi bila diorang nak main lagi... haritu ade gak diorang ckp nak main kat tasik idaman bangi tuu...
entah senyap je... kalau ada saya bitau bro epoi ye ..